April 2012

Mariama gaat inmiddels al een jaar naar de Victorious Nursery School in Tallinding en de eerste resultaten zijn binnen. Ze heeft inmiddels al drie rapporten ontvangen en de groepen nursery 1A en 1B doorlopen. Ze doet het erg goed op school! Ze behaalt goede resultaten en is leergierig. Rekenen en lezen zijn haar beste vakken, maar eigenlijk doet ze het binnen alle vakgebieden goed. 

Tijdens de volgende reis naar Gambia door Hand in Hand Gambia in de zomer van 2012 zal er weer voor een jaar aan schoolgeld betaald worden voor Mariama, zodat ze haar schooltraject voort kan zetten. Naar alle waarschijnlijkheid zal ze voor de zomervakantie nursery 1C behalen, waardoor ze na de zomervakantie kan starten in Class 2. Ook zal ze dan weer nieuwe schoolspullen en kleding ontvangen.

Wij respecteren de privacy van Mariama. Vandaar dat we haar resultaten niet op de website zetten. Wilt u ze graag inzien, dan kan dit altijd. Laat ons dit dan weten via een emailbericht.

Juni 2012

In de zomer van 2012 zijn we weer bij Mariama op bezoek geweest. Inmiddels heeft ze al bijna twee jaren er op zitten op de Victorious Nursery School. Ze doet het ontzettend goed! Toen we Mariama leerde kennen, sprak ze nog geen Engels. Alles moest vertaald worden en communiceren ging voornamelijk met handen en voeten. Nu sprak Mariama plotseling wel Engels en konden we gezellig met haar kletsen. Daarnaast was ze ook een heel stuk gegroeid. Het wordt echt een grote meid!

Naar alle waarschijnlijkheid zal Mariama nog een jaar onderwijs volgen op de nursery school, waarna ze in september 2013 naar een primary school zal kunnen gaan! Hand in Hand Gambia heeft ook voor dit laatste schooljaar weer het schoolgeld betaald.